Soutěž s Rehab Night v Mecce!

Vydáno 12.04.2007 | autor: redakce

REHAB aneb zdraví prospěšné Musical Rehabilitation Center vás zve na třetí tématickou noc, tentokrát do Meccy. Na dvou pódiích budou 14.4. vládnout a uzdravovat Jerry, Nesquick, Omar, Béla En a další. Máme guest vstupy!

Soutěž s Rehab Night v Mecce! Soutěž s Rehab Night v Mecce!

Platinum Soul presents Rehab
Sobota 14. 4. 2007
Klub Mecca , Praha

Začalo jaro, skončila zima a zdálo by se, že i když chřipkové období pominulo, nemáte se již čeho bát. Velký omyl! Mnohem závažnější, ale mediálně méně známý virus MTD (Musically Transmitted Diseases - Hudebně Přenosné Nemoci) je stále velkou hrozbou převážně mladé generace a jeho následky jsou nedozírné! Očkování je jediná možnost ochrany a prevence!

REHAB – Musical Rehabilitation Center startuje v pořadí již třetí exkluzivní rehabilitační taneční párty, která se tentokrát bude konat v přepychovém klubu MECCA. Těšte se na spojení žánrů jako house, 2Step, RnB a Hiphop v jediný večer za jednu cenu pod jednou střechou.

Nechte se naočkovat proti infekčnímu onemocnění virů MTD během stereofonní kůry, kterou vás budou na dvou stagích provázet přední specialisté Jerry, Nesquik, Sly Antro, Béla En, Omar & Abdul52. Pro vizuální stimulaci budou k dispozici tančící sexy sestřičky. Cena léčebné kůry činí pouhých 190 CZK, pro zájemce, kteří napíšou email na guest list (guest@rehabnight.com) je cena 99 CZK a pro dívky, které přijdou do 24:00 je léčebná procedura poskytována zcela zdarma.



Sobotní pohotovost mají:

REHAB STAGE

DJ Jerry / CZ, Brno
- potvrzen je exclusive house set!

DJ Nesquik / CZ, Prague
– Duplex club resident, vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003. Slibuje strhující taneční show!

DJ Sly Antro / UK, Manchester
- pionýr Dirty House scény, rezidentní večery měl na Ibize, Kypru. Perverzní rytmická smršť, nikdo neuteče!

PLATINUM SOUL STAGE

DJ Omar / CZ, Prague & DJ ABD52 / CZ, Prague
- momentálně nejvytíženější RnB & Hiphop DJs v Čechách. Společně působí v klubech po celé ČR, jsou zakladateli první české RnB & Hiphop hitparády Platinum Soul Top Ten.

Béla En / CZ, Prague
- pokud by v UK garage a 2Stepu byla jen trošička alkoholu, Béla En by neměl řídičák a na záchytce by mu vyhradili vlastní postel. Český Dr. 2Step!



REHAB YOURSELF

Pro pět čtenářů iReportu máme k dispozici 5 volných vstupů na sobotní ozdravnou party. Stačí zodpovědět tématickou zdravotně-lifestylovou otázku:

Jakou látku šňupal (mimo jiné) Keith Richards z Rolling Stones?

A) cement
B) maltu

C) popel zesnulého otce

Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Rehab - soutěž". Připojte i mobilní kontakt. Hrajeme o pět volných vstupů na Rehab Night v Mecce 14.4.2007. Uzávěrka soutěže je v pátek 13.4. ve 22:00. Výherci budou kontaktováni. Prosíme, pište pouze, pokud máte vážný zájem zúčastnit se. Děkujeme.

www.rehabnight.com

zavřít